Voorwaarden en Kortingen

 Bezorging:

·        De bezorgtijd is doorgaans één werkdag op bestellingen geplaatst vóór 15:30 en waarbij het betalingsbewijs vóór 16:00 opgestuurd is.

·        Gratis bezorging op orders boven 100€ (NL) en 150€ (BE)
Prijs

De prijzen zijn vertrouwelijk en mogen niet gedeeld worden met derde partijen.

Alle prijzen op deze website zijn exclusief 21,0% BTW.

De distributeur heeft het recht op prijsregulering. De adviesprijs van de distributeur is de basisprijs voor Ugears producten in Nederland/België. De verkoper is verplicht om minimaal de adviesprijs te berekenen. Afwijking van deze prijsbepaling zal leiden tot beëindiging van de samenwerking. Indien er sprake is van oneerlijke concurrentie behoudt de distributeur zich het recht voor om na een officiële waarschuwing vooraf voorraden terug te halen van verkopers.
 
Betalen

De eerste aankoop alsmede aankopen tot een totaalbedrag van 100 euro moeten vooraf betaald worden. De eerste minimum aankoop is 350 euro. Voor alle  opvolgende bestellingen boven een totaalbedrag van 100 euro geldt een betalingstermijn van 15 dagen (Nederland). Direct betalen voor Belgie.
 
Hoe werkt het kortingssysteem:

Dezelfde kortingen gelden respectievelijk voor een eenmalige aankoop 450/1000/1500 euro.
 
Als klant krijgt u korting die gebaseerd is op de waarde van uw bestelling. Daarnaast bent u zelf verantwoordelijk voor het invullen van de kortingscode tijdens het bestellen

-Als u een bestelling plaatst met een aankoopprijs vanaf 450 euro, vul dan "Korting C" in bij het veld "Kortingscode" in het online bestellingsformulier. (3% Korting)

-Als u een bestelling plaatst met een aankoopprijs vanaf 1000 euro, vul dan "Korting B" in bij het veld "Kortingscode" in het online bestellingsformulier. (7% Korting)

-Als u een bestelling plaatst met een aankoopprijs vanaf 1500 euro, vul dan "Korting A" in bij het veld "Kortingscode" in het online bestellingsformulier. (10% Korting)
 
Voor groothandel vertegenwoordiging, neem contact met ons op via het e-mailadres:info@ugears.nl of het telefoonnummer:  06-199 095 88

Hoe begint u de samenwerking?

Registreer hier: http://ugears.nl/registreren/login/

Uw registratie zal door ons gecheckt en goedgekeurd worden. Dan krijgt u direct uw uitnodiging met login gegevens. Vanaf dat moment krijgt u toegang tot de actuele prijzen en het bestelproces.

Als u nog enige vragen heeft, twijfel niet en neem contact met ons op. Dit kan via de mail ( info@ugears.nl ) , mobiel ( 0619909588 ) of via de online chat op http://ugears.nl

U bent verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van de voor de registratie benodigde gegevens. U bent verplicht om de persoonlijke toegangsgegevens vertrouwelijk te behandelen en geen toegang te verstrekken aan onbevoegde derde partijen. In het geval dat u uw inloggegevens bent verloren, dient u dit op een zo kort mogelijke termijn te melden aan Mister Fiets.
Met het registreren op www.ugears.nl gaat u akkoord met de hierboven genoemde algemene voorwaarden.

 
Contactinformatie: