Kleurenmodel Ezeltje

Kleurenmodel Ezeltje
Kleurenmodel Ezeltje
Kleurenmodel Ezeltje
Sinds de tijden van Egypte wordt de ezel regelmatig gebruikt om mensen te helpen bij het huishouden, het vervoer van gewassen, hooi enz. Er is echt een houten tweewielige wagen met een achterschot en basiselementen van zijn harnas: twee assen, borstbanden en halsbanden.

Gemakkelijk te bouwen, super leuk om in te kleuren en tof om mee te spelen! De UGears 4 kids serie laat niks te wensen over en geeft u quality time met de kinderen.​​


 

Aanbevolen verkoopprijs is € 6.95


Geschatte tijd van montage: 1 uur

Geschatte tijd voor verven: 4 uur +

Voor kinderen vanaf 5 jaar oud … ook voor volwassenen van elke leeftijd.
 
Kleur zoals je wilt: acryl, gouache, aquarel, markers – Je kan van alles gebruiken. Je kan het model zelfstandig inkleuren of met vrienden & familie. Precieze contourlijnen op houten delen tonen een klok op een klokgezicht, kijkgaten, poten, vleugels van het Vrolijk Lieveheersbeestje (Zon) - symbool van geluk maakt het makkelijk te schilderen.

Ontwikkel engineering vaardigheden, ruimtelijk denken, fijne motorische vaardigheden, het vermogen om tijd te bepalen en de dag te organiseren en te plannen. Bekijk de fantasie van kinderen voor een lange tijd.

Eco-vriendelijk: is gemaakt van hoogwaardig hout, heeft een geur van hout en is fijn om aan te raken.

Makkelijk te monteren: Alle onderdelen zijn al uitgesneden en kunnen gemakkelijk uit het bord gehaald worden. Het model assembleert als een puzzel zonder lijm of andere dingen. Terwijl de kinderen wat blokken verzamelen, kunnen de volwassenen hun hulp voorstellen: De plekken waar dingen aan elkaar moeten komen zijn uitgestippeld en makkelijk te vinden voor montage, je moet alleen de componentenpennen assembleren door er met je vingers op te drukken, als je vingers te klein zijn heb je misschien hulp nodig.


 
 Modelafmeting:  205 * 106 * 68 mm 
 Verpakking:  235 * 180 * 5 mm 
 Aantal onderdelen:  23
 Bouwtijd  1 uur
 Kleurtijd  4 uur +

 
 
 
Terug naar overzicht

 
Contactinformatie: